Zonnepanelen

Uw dak is geld waard!

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

flink besparen
Flink besparen op uw energierekening
binnen 1 dag
Binnen één dag geplaatst
duurzaam en milieubewust
Duurzaam en milieubewust
hogere woningwaarde
Hogere woningwaarde

De energierekening blijft stijgen, waardoor het veel interessanter wordt om zonnepanelen te plaatsen.

Wij helpen u uw woning te verduurzamen

Het rendement van zonnepanelen wordt steeds hoger. Verbeterde technieken en lagere prijzen zorgen ervoor dat de terugverdientijd de laatste jaren flink is gedaald. Bij de Landelijke Energie Vergelijker is rendement uit uw zonnepanelen één van de belangrijkste speerpunten. Want dat we overgaan naar duurzame energie is voor ons al lang geen issue meer. Dus laten we het dan vooral goed doen!

Benieuwd naar de exacte prijzen van een zonnepaneelsysteem op uw dak? Onze adviseurs vertellen hier graag meer over. Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Met 10 zonnepanelen kunt u al snel meer dan €1.000,- per jaar besparen op uw energierekening!

Veelgestelde vragen over zonnepanelen

Zonnecellen in een zonnepaneel zetten zonlicht om in stroom. Deze stroom is een gelijkstroom. Voordat deze stroom naar uw meterkast geleid wordt wordt deze door een omvormer omgezet in een bruikbare wisselstroom.

Hoe lang de installatie duurt is afhankelijk van het aantal zonnepanelen die er geplaatst worden. In de meeste gevallen duurt de installatie een halve tot een hele dag.

Wij beschikken over een zeer moderne tool die aan de hand van uw postcode en huisnummer op afstand via satellietbeelden kan bepalen hoeveel panelen er op uw dak passen en wat voor rendement dit voor u zal opleveren.

Ja, dat kan. Bij het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak wordt er een opmaat gemaakte constructie ontworpen om het rendement uit de panelen voor u te optimaliseren.

Nee, dat hoeft niet. U kunt de zonnepanelen via onze partner laten financieren. Op deze manier kunt u zonder een investering toch besparen op uw energierekening.

Op de zonnepanelen die wij plaatsen zit minimaal 10 jaar garantie. Afhankelijk voor welk merk u kiest kan de garantie oplopen tot zelfs 30 jaar!

De terugverdien tijd is afhankelijk van het merk paneel die u kiest en hoe deze geplaatst worden. De gemiddelde terugverdien van zonnepanelen ligt tussen de 6 en 10 jaar. Onze adviseurs en installateurs zorgen er altijd voor dat u het maximale rendement uit uw panelen haalt.

Wij bieden oplossingen waarbij u totale inzicht krijgt in de opbrengsten van uw panelen. Deze kunt u raadplegen via een app op uw smartphone of gewoon via de internet browser. Het is zelfs mogelijk om per paneel te zien hoeveel hij al heeft opgebracht!

Uit onderzoek is gebleken dat de waarde van een woning met ongeveer 2,5% stijgt wanneer er zonnepanelen zijn geplaatst! Los van de zonnepanelen zelf die waarde hebben voor uw woning, krijgt u woning ook een beter energielabel. Energiezuinige huizen met energielabel A leveren maar liefst € 12.000 meer op dan gemiddeld!

Doe de dak scan nu

Wij zullen binnen 24 uur contact opnemen naar aanleiding van de door u ingevoerde gegevens hieronder:

Doe de dak scan nu

Wij zullen binnen 24 uur contact opnemen naar aanleiding van de door u ingevoerde gegevens hieronder:

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring van onze bezoekers te verbeteren. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring.