fbpx

Waarom zonnepanelen?

Zonnepanelen op uw dak zijn vergelijkbaar met een rendement van 6% op uw spaargeld! Met 10 zonnepanelen kunt u al snel meer dan € 450,- per jaar besparen op uw energierekening. Los van het geld wat u bespaart bent u ook nog eens super duurzaam en milieubewust bezig. Twee vliegen in één klap!
Flink besparen op energierekening
Binnen één dag geplaatst
Duurzaam en milieubewust
Hogere woningwaarde

Veel gestelde vragen

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnecellen in een zonnepaneel zetten zonlicht om in stroom. Deze stroom is een gelijkstroom. Voordat deze stroom naar uw meterkast geleid wordt wordt deze door een omvormer omgezet in een bruikbare wisselstroom.

Hoelang duurt een installatie?

Hoelang de installatie duurt is afhankelijk van het aantal zonnepanelen die er geplaatst worden. In de meeste gevallen duurt de installatie een halve tot een hele dag.

Hoe weet ik of mijn dak geschikt is?

Wij beschikken over een zeer moderne tool die aan de hand van uw postcode en huisnummer op afstand via satelietbeelden kan bepalen hoeveel panelen er op uw dak passen en wat voor rendement dit voor u zal opleveren.

Kan ik zonnepanelen plaatsen op een plat dak?

Ja, dat kan. Bij het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak wordt er een opmaat gemaakte constructie ontworpen om het rendement uit de panelen voor u te optimaliseren.

Moet ik mijn eigen spaargeld gebruiken?

Nee, dat hoeft niet. U kunt de zonnepanelen via onze partner laten financieren. Op deze manier kunt u zonder een investering toch besparen op uw energierekening.

Heb ik garantie?

Op de zonnepanelen die wij plaatsen zit minimaal 10 jaar garantie. Afhankelijk voor welk merk u kiest kan de garantie oplopen tot zelfs 30 jaar!

Hoe snel verdien ik mijn panelen terug?

De terugverdien tijd is afhankelijk van het merk paneel die u kiest en hoe deze geplaatst worden. De gemiddelde terugverdien van zonnepanelen ligt tussen de 6 en 10 jaar. Onze adviseurs en installateurs zorgen er altijd voor dat u het maximale rendement uit uw panelen haalt.

Krijg ik een app?

Wij bieden oplossingen waarbij u totale inzicht krijgt in de opbrengsten van uw panelen. Deze kunt u raadplegen via een app op uw smartphone of gewoon via de internet browser. Het is zelfs mogelijk om per paneel te zien hoeveel hij al heeft opgebracht!

Hoeveel stijgt de waarde van mijn woning?

Uit onderzoek is gebleken dat de waarde van een woning met ongeveer 2,5% stijgt wanneer er zonnepanelen zijn geplaatst! Los van de zonnepanelen zelf die waarde hebben voor uw woning, krijgt u woning ook een beter energielabel. Energiezuinige huizen met energielabel A leveren maar liefst € 12.000 meer op dan gemiddeld!

Adviesgesprek

Vraag nu geheel kosteloos en vrijblijvend een adviesgesprek aan met één van onze adviseurs om de mogelijkheden te ontdekken. Laat hieronder uw gegevens achter zodat er contact met u opgenomen kan worden wanneer het u schikt.

Heeft u nog vragen of wilt u gewoon iemand spreken. U kunt ons bereiken op 020 555 82 18.


Onze klanten

M. Vledder
“De installatie duurde minder dan een halve dag en ik kon direct via de app inzien hoe goed de zonnepanelen werkte!”
S. Vogelzang
“Ik dacht dat het niet mogelijk was om zonnepanelen te plaatsen op een plat dak. Toch maar een keer een adviesgesprek aangevraagd en het bleek dat mijn dak juist zeer geschikt is. Panelen liggen nu een jaar en ben nu zo goed als energie neutraal. Al met al dus zeer tevreden!”